Lördag!

Och jag vaknade tidigt som vanligt! (suck) halv sju var jag uppe! så var det med det ...Fast jag var ju inget trevligt sällskap i går kväll jag knoppade in ganska så direkt efter kristallen...haha näe inte direkt men nästan iaf ...vaknade och somnade om igen, så tror jag det var en tre fyra ggr!
I dag ska vi nog ta oss en tur till nysätersmarten en sväng, Sonia kommer nog och hämtar oss! Sen ska vi försöka få med oss en kökssoffa hem som jag ska måla ! Måste göra om litte i köket det är såååå tråkigt där nu!! Och som alla vet ombyte förnöjer!!

Vill ha mer blåbär oxå ... men nu skiter jag nog i att gå i skogen ...JAG HADE EN FÄSTING PÅ ÖRSNIBBEN I GÅR!!! - vart fan kom den ifrån??? Jag har ju inte vart i skogen på flera dag ...buuuuhuuuu!! den har väl velat omkring på min kropp fast man duschat hundra gånger efter en skogstur!! GRRRR!

Näe nu ska jag ta och käka frulle med göbben ...

Ha en bra dag !



Äntligen Fredag!

Haha ja iofs så tycker jag att det är Fredag hela veckan lång! När man inte har ett arbete så är det nästan så, fast denna veckan har vi ju haft en del tider att pass iaf så. Men nu är det ju Fredag på RIKTIGT fördelen är väl att det är lite bättre på tv:n under helgerna! I tisdags sov vi över i Kila och Hjälpte Runa med veden så den kom in ! Senare på kvällen var vi ut och skulle få några mört till kräftburen ...men fy för faaan vad flygmyror det var!! Hualigen ...jag trodde inte att dom jävlarna bet ...men AJ det gjorde dom ...satan Thomas rygg var kolsvart av myror och gud vad äckligt det var!...Och kräftor blev det inga heller ...Senare på kvällen när jag skulle ut och röka så var det mygginvasion, så mycket mygg har jag inte sett i hela mitt liv och jag vart naturligtvis uppäten som vanligt!! Till och med Thomas som INTE har ont av mygg längtade till stan hahaha. Och inte tal om dessa fästingar! Jag brukar ha massor efter skogsbesök men i år är det Thomas som blitt drabbad han har haft 7 stycken på sig varav 4 hunnit sätta sig fast ! ÄCKELDJUR!! Dom borde utrotas! Så nu får skogen vänta några dagar så man glömmer bort hur ruggigt det är !!

I går var vi till polisen och anmälde mina cyklar stulna och kollade om dom kommit in men nääe då inte heller ... dom lär jag väl aldrig se igen ! Tur JAG har en iaf!! Det var ju min gamla (kärring)cykel som blev stulen nu ..Alltså den Thomas brukar ha ...SURT!!! Men men så äre!

Efter det gick vi till bibblan och lånade 4 DVD filmer och alla var sevärda faktiskt! Men det beror väl på att jag o göbben har så jäkla SJUK humor! Men dom föll oss i smaken iaf !! Haha

Nu ska jag göra mig iordning sen vidare till banken och Thomas ska till sjukan och ta prover så vi har ju litte o göra på fm iaf! Sen vette katten vad det blir! Ska iaf se på kristallen i kväll på tv 1, Vad jag har fattat så dansar ju kussen Nathalie med där ikväll så det får man ju se på =)

Ha nu en trevlig fredag alla och på återseende!
Bye bye!

Karlstad!

Vaknade tidigt i dag med , så det var bara att sätta på kaffe och nu sitter jag här en stund! har kollat mina mejl och jag har ju vunnit en mini kryssning till åbo...men vette fan om jag ska ta den, man ska ju ta sig till Stockholm oxå det är ju det! och då blir det ju inte gratis iaf ...haha (snål Madde) iofs så finns det ju billiga bussar men det ska passa in med tider oxå så vi får se hur jag gör med den saken!

Göbben söver som vanligt!! Haha, sen klockan tio ska vi vara på hermes (suck) sen kommer Wiggo och hämtar oss så vi ska åka med till k-stad för morsan ska läggas in på sjukhus i några nätter =( surt tråkigt!!  Så Thomas och jag tänkte kolla lite på Åhlens jag har väl några kronor kvar där på mitt presentkort som jag vann =) Måste verkligen ha en ny mascara den jag har är snustorr! sen tappade jag min kajal när vi var på Åland - jäkla skit! Får väl se om jag kan hitta nåt billigt! För jag har då inte fått in några pengar från F-kassan idag iaf...Hoppas verkligen dom kommer denna veckan annars vette katten hur detta ska gå!! Ja ja nog om det !

I går tog jag moppen uppe i Kila och for iväg själv ut i skogen och jävlars vad jag körde *ASG* gick som tusan bort i skogen måste jag ju säga!! Haha Men  det var såååååå möcke mygg så jag höll på att krivera men jag lyckades med nöd och näppe få ihop en liter blåbär till...Fast nu är jag uppäten oxå .. har ont i hela händerna fulla i myggbett!! Jag är ju tvär allergisk mot dessa kräk! Hualigen! Om dom ändå kunde utrotas! (usch)

Efter K-stad idag så åker vi upp till Kila och sover väl kvar där tills i möra!!

Näe gött fölk nu sk jag göra mig iordning annars blir det ingen ordning alls!
Ha en bra dag!


Tjingeling!

Uppe med tuppen!!

Ja minsann i dag vaknade jag halv 7 Brrr va töligt! men så äre, kan iofs va skönt det med ibland men jag har blivit så kvällstrött så jag hinner inte se någonting på tv:n på kvällarna jag däckar som en klubbad!! haha jag som inte kunnat sova somnar som en stock på kvällarna =)
I går var Stina gumman här hela em (mysigt) och jag bakade blåbärspaj och matbröd...Stina vräkte i sig 6 smörgåsar direkt haha Åhhhh Mammas bröd vettu!! =) tur det är uppskattat iaf!!

I dag ska vi åka upp till Kila och Thomas ska grejja litte med ved åt mostra och jag ska ta en tur ut i skogen igen och hoppas på lite mer blåbär, fast dessa mygg gör mig galen jag får sånna bett så jag ser inte klok ut men jag får skita i det för BLÅBÄR SKA JAG HA!!! =)

Blir till att badda sig med detta när man kommer hem bara!!

Gubben ligger och sover ÄN så jag ska gå och killa honom under fötterna nu så han kommer upp!! (ps.han hatar det ds.) Hehe.

På återseende bye!

Blåbär!

I morse klockan 10 befann vi oss uppe vid höglunda och började plocka blåbär i elljusspåret =) Men ATTANS vad mycket mygg det var! Det var meningen vi skulle till mitt trattställe men oj,oj,oj vad små dom stackarna var! Så det får vänta ett tag! Fast några fick vi och även några vanliga kantareller =) Men som sagt var det var så mycket MYGG så vi fick ge upp! Töligt! Men dom äter verkligen upp mig totalt hela huvudet känns som en puckelpist! haha

Var uppe tidigt idag så nu vet jag inte vad vi ska hitta på resten av dagen ... haha sjukt det känns som om det skulle vara sen eftermiddag redan! Men nåt mer ska man väl kunna hitta på iaf! Ge mig ett roligt förslag någon TACK!!!!!

Näe nu får jag gå o göra nåt vettigt!!

Byeeee

Kanske baka litte igen!! =)

Erikshjälpen!

Vaknade halv sju i morse men lyckades somna om till 9 efter att ha glott på tv:n litte =) GÖTT! Åt frukost sen gjorde vi oss iordning och gick till Erikshjälpen och reserverade två pinnstolar som jag ska måle om =) Sen ska vi hämta en kökssoffa hos Sonia i Kila som jag oxå ska måla ... blir nog så fint så!

Melvin,Mejja Sandra och Sanny har vart här och käkat blåbärspaj som jag hade kvar sen igår ...gött satt!!
Nu gick dom och käkade, men kommer förbi här igen sen och hämtar kantareller =)

Här kollas det på trav nu men det går ju åt H-vete som vanligt kan jag tro!! =( VAFFÖR kan vi ALDRIG vinna nåt för buhuuuuu.
Fast det är ju inte klart än jag kan ju fortfarande vinna nåt iaf!! haha

Näe nu ska jag kolla vidare ...bye bye!

Svamp!

Nu har jag förvällt svamp hela morgonen =) Det blev ju en del när vi var ute...I tid var vi nog ute samanlagt 3 timmar och herregud vad svamp det finns i våra skogar ! jisses...På dom timmarna plockade vi 13 kilo svamp...man tror ju inte det är sant! Fast vi rensade lika länge tror jag guuud va töligt det är då!!Kroppen är mör och höften öm som tusan idag, men det är ju så det blir payback varje gång man gör nåt kul. Men det får man ju leva med!

Så fort svampen är i frysen nu ska jag ta och börja baka litte brödkakor! slut på allt! Och töligt äre inga pengar har vi heller så! (suck) Bara att hopppas på att jag får mina f-kasse pengar nu 25:e eller 27:e annars går det allt åt h-vete redigt! Men det skulle ju funka sa dom så det får man ju tro på då!

Näe nu har jag inte tid att sitta här! Svampen ska i frysen!
Ha en bra FREDAG!

KILA!

Vi blev som sagt var kvar i kila, så här är vi nu och slåss med myggen ... Fy satan vad mygg det är!! Hualigen, jag hatar dom och får värsta betten..AJ!

Igår var vi iaf i skogen och fick ihop 5 kilo kantareller =) GÖTT ska ta en tur idag med och få mer och blåbär tänkte vi =)

 Fisket i gårkväll gick åt helvete iaf inte ett napp och kolsvart var det haha spooookie...

Nu ska vi käka frukost som maken har fixat (go han) sen bär det väl av till skogen så småningom igen till fästingäcklen...jag hade ju naturligtvis en på mig igår som vanligt!! jag avskyr dom så det är ju nackdelen med skogen (suck)

Sååååååå ha dä gött!
Bye

Bloggtorka!

Ja det har jag fått "bloggtorka" men det går väl över så småningom...Ändå tycker jag att det hänt väldigt mycket, men har absolut inte haft nån lust att blogga...men det blir väl så ibland!

I natt tror jag att jag har sovit 10,5 timme det är ju fan inte klokt!! Hahha men jag är väl inte ikapp än sen mina sömnlösa nätter ... men nu måtte jag ju va det iaf!

I dag ska vi nog åka med upp till kila och sova där ska plocka svamp och försöka att fiska litte, man kan ju hoppas på att man får en gös iaf. Men sån tur har man väl inte !! =) Men vi får väl se...Kantareller lär vi ju få iaf ... vi lämnade ju en hel del smått sist vi var där så dom är nog stora o gooooa nu ! Och då kommer jag och tar er !! hehe.

Ha en bra dag alla och på återseende!

Var nöjd med allt som livet ger ....osv!

Fönsterputs o gardinbyte!

I dag fick jag för mig att göra iordning fönstret i lillrummet som inte har haft gardiner på hela sommarn haha, så det blev fönsterputs och gardinbyte både där och i köket och jag känner mig såååå nöjd! Jag har gjort nåt vettigt idag JIPPIE!!! Efter att jag har vart sjuk så har jag inte orkat gjort nästan nåt och jag var allt väldans yr nu med medans jag höll på men va faaaan tänkte jag ... svimmar jag så svimmar jag nu ska det fan göras... OCH jag fick det gjort... så jag är mer än nöjd =)
Så en ros till MIG det är jag värd idag !! =)

Nu har vi käkat och fikat och jag är trött & mätt och ska inte göra ett dugg mer idag !! Så det blir en tv kväll här! Blåser storm gör det med så det viner i fönstren här!! =)

Näe nu får detta va för idag, Ha en bra kväll!!
Tjaaauuuuu!

Lördag!

Lördag idag och jag fick ÄNTLIGEN sova några timmar , första gången på tre dygn, jag har vart heeeelt slut fy tusan ... Men i natt så fick jag nog iaf 5 timmars sömn, inte tillräckligt men ACK så bra. Så i morse gick jag upp och bakade brödkakor till frukost och så bjöd vi hit Sophie så hon kom och åt med oss =) Trevligt det !!

Sen fixade jag och donade litte efter det och gick och la mig i hopp att kunna sova ytterligare nån timme men nääääe då inte det inte !! Så vi gick till konsum och köpte grädde som vi ska ha till middagen sen ... Det blir klyftpotatis (tror jag) Och fläskfile och kantareller med grädde MUUUUUUMMMSSSS!!!!! Fast det blir inte än får nog kanske bli till tv:n sen, ska kolla på sommarkrysset i dag tänkte jag ! =)

Förövrigt har det varit en segdag med ont i huvudet pga vädret så jag trodde det skulle bli åska men jag har inte hört nån iaf! Regnet kom ju som på beställning för alla som ska ut på Annelundsfesten Hmmm Träkigt för er !! He he. Jag ska va inne *ASG* Men alla som ska ut hoppas jag får kul iaf !!

Nyttigheter måste göras nu ...Röka alltså Så Hej o Hå och Hej Då !!!

Sophies dag!! =)

Japp nu är det så igen här att det är ingen vanlig dag för det är Sophies födelsekalasdag!! (11/12) var det annars!!
Så GRATTIS GUMMAN på 17 årsdagen! Har tyvärr ingen bild på henne i denna datorn. Men denna passade ganska bra ändå tycker vi nog!! Hahha   Vi ses i kvällningen!!

Annars så sitter jag här nu allena med mitt kaffe och har inte sovit en blund igen inatt, jag får snart gå upp och få sömntabletter tror jag, skit jobbigt att inte få sova men iofs så går det väl över det med till slut. Någongång måste man ju stupa! Har sån äcklig hosta på nätterna men det börjar att ge med sig så jag får väl stå ut...Tack och lov (just nu) att man har vart arbetslös, fick avboka mitt möte på AF i onsdags- jag kunde inte prata och är hes än men nu har jag ingen feber iaf!! Så jag har tid där idag klockan 09.00 så nu är det kaffe sen in i duschen och iväg!!

Efter det klockan två börjar vi tvätta ......HUR KUL ÄR DET! haha men jag tror det blir så man kan torka ute idag iaf!!
skönt det då går det ju undan!! =)

Näe ha en bra dag alla. TJINGELING

RSS 2.0