Uppe i ottan & bakar!!

Ja i dag fick det bli brödbak...så jag hinner få kakorna klara tills julafton hehe, har dragit på detta länge nog nu !! Men nu så ska dom snart in i ugnen...Ska ta och sätt en deg till lite senare i em oxå om jag hinner, ska väl ta och gå upp och hälsa på barnbarnen i dag var ett tag sen jag såg dom nu ...Och man blir ju lite farmorsjuk efter ett tag !! Sen har dom ju renoverat oxå och så har jag inte sett den nya lägenheten heller, mer än nån snutt på film =)

Snöar som tusan gör det ute med GÖTT GÖTTI GÖTT GÖTT!!! Det gillas av mig men inte min make, han hatar snön haha.

Näe dax att skicka in brödkakorna!!

Ha en bra dag!!


Adios amigos!!

Tvättdag!

Ja i dag är det då dax igen & tvätta...Göbben hade skrivit upp morgontiden dvs 07.00-14.00 (pust) Fast det var ledigt på em oxå så vi tog hela dagen haha... Det är nämligen så dålig tork i tvättstugan så det tar ju en hel dag att få tvätten torr!!

Nu mellan maskinerna ska vi ta och gå ut ett tag !! Ska nog in på Erikshjälpen en sväng sen ner till den thailändska affären och kolla om dom har tiger räkor!! Slurp va gött =)

Sen får vi se vad man ska hitta på mellan tvättmaskinerna här!!

Erik vann ju IDOL igår med , visst är han en värdig vinnare men jag hade ju hellre sett att Calle vann...Men tyvärr!! Det kommer nog gå bra för dom båda iaf så!!!

Näe dax att göra sig iordning nu !

Kram o ha en bra dag!!


Jösses!

Här satt jag nyss och tyckte jag var jättebra eftersom jag bloggar för första gången på länge...Skrev om både det ena och det andra och så vart det borta, blir så trööööött på sånt...orkar inte skriva om , men jag skrev iaf att Kussen Nathalie är ju med och dansar i IDOL i kväll missa inte det !!

Ha en trevlig FREDAG!!!

Puss på er



RSS 2.0