Tänk att dom hade rätt!!

För en gång skull, hade hoppats på att dom inte hade haft det men nu vart det så... SNÖ,SNÖ,och SNÖ....Fy fan va töligt. Dom visade på lokala att det skulle börja runt ett och halv 2 så bara fullständigt vräker det ju ner !! Bläääää!

Göbben har mat klart här nu ...pommes o hamburgare mä brö...Måste gå o käka !

Ha en bra dag!!


Ont i hövve!

Nu har jag fasen haft huvudvärk hela jäkla dagen (suck) ilande, äcklig jävla huvudvärk som aldrig släpper! Men det kommer nog från nacken skulle jag tro. Sen har jag sovit som en kratta i natt med, vaknat flera ggr, vridit och vänt på mig!

Men men det går väl över! Har haft fullt upp ändå så...Jag har kokat hela skinkgrytan full i söppa...så gött så sen slängde jag ihop en deg och bakade oxå, så det kanske inte ä könstitt att en har skallbang!

Fina Stina kom hit en sväng efter skolan oxå...Min lilla pussgurka.


Nu har göbben övergett mig oxå för en timme sen! Han var tvungen att gå o hjälpa sin kusse för det var ett garagetak som rasat in hehe så nu står han nog o skottar för fullt kan tänkas!!! Det kan han behöva! Själv har jag inte vart utanför dörren i dag ! Kan ju va därför jag har ont i skallen mä, kanske skulle ta sig en sväng runt kvarteret iaf, fast näe tror jag skiter it haha.

Ska äta lite färska räkor och vitlöksräksallad på rostat bröd sen till Lets Dance ska bli gött dä.

Ha en trevlig Fräda!
Tjingeling!

Tävlar!


    http://juliaberg.blogg.se/2010/january/vinn-min-10000-kronors-goodiebag.html?_tmp=1eea282f4a8ec850a2afbcb93309f4f00f609ba8

Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask
Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.

Ett megastort tack till alla sponsorer!! Ta gärna en titt på sponsorernas sidor som tack för att de ställt upp i den här tävlingen.

Vill du vara med och tävla? Skriv ett inlägg på din ordinarie blogg att du är med och tävlar. Kopiera vinstlistan, bilden och ha en länk till det här inlägget. Du måste sedan länka till ditt inlägg i en kommentar här. Det behöver inte vara ett enskilt tävlingsinlägg utan du kan "klämma in det" i ett vanligt inlägg också, men då ska det vara klart synligt.
Obs! Inlägg som skrivs på en separat tävlingsblogg (eller liknande) som ingen besöker regelbundet kan inte vinna, även om de kommentarerna godkänns. När jag slumpar fram vinnaren kontrollerar jag att kraven är uppfyllda, är de inte det så dras en ny vinnare.

Och kom ihåg.. är du inte med och tävlar har du ingen chans att vinna, är du med och tävlar har du precis lika stor chans som alla andra. Jag meddelar er när tävlingen avslutas någon gång i mitten på februari. Lycka till!!

Uppe tidigt igen =)

Ja nu är jag i farten tidigt igen, gött dä...är inte min melodi o ligga o röta hela dan så detta är bra det och somnar på kvällen gör jag med UNDERBART!!!

I dag ska jag nog ta mig ner till City bingon en svän och spela lite (riktig) bingo för en gång skull haha...Föressten var med här o tävla!!

http://se.limbino.com/q04/link/ps4bxr5178

Så kan ni vinna fina grejjer minsann!!

Ha en bra dag!

Uppe tidigt!

Ja i dag stog klockan på halv 7, för gubben skulle iväg på ett möte! Och som vanligt kan jag ju inte somna om så jag kokade mig kaffe och satte mig vid datan och spelade bingo IGEN...Gud va det är kul, fast än har jag ju inte betalat nåt, men snart har jag väl spelat på alla sidor så jag har väl inga kvar o regga mig på haha

Nu har jag iaf gjort mig iordning sen bär det av till arbetsförmedlingen, jag ska ha ett möte med min NYA handläggare i dag, hoppas det händer nåt nu annars får jag krupp snart, är ju skittöligt o inte ha nåt att göra, sen under helgen ska jag skriva om mitt CV och söka jobb i Karlstad tänkte jag !!
Man kan ju alltid prova iaf, fast man var tvungen att skicka med en bild..Hmm så det skiter sig väl ändå! Men men alltid värt o testa iaf!

Näe dax o fixa lite till i fejjan innan jag drar!
Ha en bra Fredag alla!




Va dålig jag är!!!

På att blogga nu för tiden , får nog ta och skärpa mig litte mä dä...Fast har man inte möcke o skrive så har en inte!!

I dag stog klockan på halv 8, för göbben ä på kurs i dag så det var bara att masa sig upp, för inte fasen kan jag somna om inte om klockan redan ringt, nähhäääe då inte en chans, så nu har jag bakat matbröd och sen i em har jag tvättstugan så i dag äre full rulle hela dan. =) Fast det ä väl gött dä mä ibland.

I morgon ska jag till AF och jag har ju som vanligt fått en ny handläggare haha detta är fanemej inte klokt, hur kan dom jiddra så mä fölk, jag blir tokig snart, men skit samma NU kanske det äntligen händer nåt då...För min förra fick då iaf inte tummen ur arselet ALDRIG!!! Så nu får vi se vad som händer!

Satt o kollade jobb i k-stad oxå och dom söker ju sånna där till telefonförsäljning...undrar om jag ska ta och söka det, kanske inte ett världsbra jobb, men det är ju ett jobb.

Näe nu får jag göra nåt igen här är litte rastlös idag !

Tjauuuuoooo


Karlstad!

Ja i dag ska vi åka in till karlstad och hälsa på Simon och kolla in hans lya... =) Har ju inte sett den än och så får jag ABSOLUT inte glömma ta med en gryta...Han har bara en!

Annars så fryser jag häcken av mig i denna kyla och är så förbannat trött så jag tror jag står o dör snart, men det får gå, fast det är ju fint o sitta inne o titta ut sååå vackert så! Men snart måste man ju ut så det är bara att våldta duschen nu så det händer nåt!!


TJINGELING!

NU vet jag att det är SANT!!!

VI ÄR HEMSÖKTA!!!! På riktigt ni kanske tycker detta låter löjligt men fy faaan rent ut sagt så rädd och förtvivlad som jag har vart i natt har jag nog ALDRIG varit någongång i hela mitt liv!!

Som jag skrivit i tidigare inlägg att det händer saker här är ju ett fakta men nu fick vi svart på vitt i natt iaf!!

I lillrummet har vi en orange apa (stinas) som talar olika läten och denna har hållt på här oh tjatat ett år ungefär från och till, men vadå....Den har fått hållt på, när barnbarnen varit här så är den ett populärt objekt så den har fått suttit här på en stol....MEN till saken!!!

Vi hade kollat på tv sent i natt så vid kvart i tre så gick vi upp o skulle röka innan vi skulle sova, vi satt där o småtalade lite och Thomas satt på lilla pallen vid spisen och jag på en stol....Då säger han plötsligt...Nu är han där inne igen !!! Va sa jag, ja nu är han där igen, varpå jag svarar haha du o dina hallisar!!! Näe det är det inte säger han, jag ser honom jättetydligt nu!! och jag svarar då kanske det är därför apjäveln håller på hela tiden då...Jag han precis avsluta min mening då apfan börjar bluuuuubluuuuu osv....Jag blev så skiträdd så jag tror arselet var kvar på stolen när jag redan stog i hallen och bara skakade...Håren stog rätt upp och jag frös så jag skakade sen började jag svettas som en stolle, jag var så SKITRÄDD som jag aldrig vart förut, sen la vi oss och jag bröt ihop totalt, jag grinade som en IDIOT och Thomas fick hålla om mig hade jag kunnat hade jag krupit in i honom, det var så hett, men han fick fan inte släppa mig!! Halv fem fick jag väcka honom jag vågade inte ens gå på toa själv, sen hade Thomas nyss somnat om (jag kunde INTE sova) då fan skriker det igen så jag bara skrek och kramphöll mig i honom. sen när det började ljusna tror jag att jag somnade lite, jag är så yr och mår helt pissigt idag o känner mig jättemysko hela jag !! Detta har hänt förut att Thomas varit uppe på nätterna och tänt och kollat runt för han sagt att det är någon i lägenheten och jag bara har ..jaja visst!!  Vi har tidigare konstaterat att det ÄR NÅGOT, men vadå det kan det väl få va då,,, Men i natt vart det så påtagligt så jag klarade inte av det !! Så nu är det ju bara fakta att det är så...Kort har legat ner, det knäpper i golvet, tavlor sitter på sned, jackor ramlar ner, urdragna lampor..ja listan kan göras lång...Det är jäkligt läskigt nu när mörkret faller jag känner mig jätte skör.

Fick iaf pallra mig iväg till AF, jag höll på o svimma flera ggr på vägen, väl hemma så tog jag inte ens av mig utan tog apan och skickade ut den i gången...Sen när Thomas kom hem så har vi vilat lite sen började vi tala om detta och APAN har skrikit alla remsor i gången den kunde....MEN NU ÄR APFAN i källaren , jag har naturligtvis säkert kvar min hemsökta men den kan ju inte påverka apan nu iaf, men vad som kommer att hända istället vet man ju inte, det återstår att se...

Näe nu måste jag vila igen jag tror jag svimmar nu ...

Adjö från en skraj Madde

RSS 2.0