Skyddade bloggar!!?? Varför!??

Just det varför överhuvud taget ha en blogg om den hela tiden ska vara skyddad?? Är det inte meningen med en blogg att folk ska läsa???? Ni får ursäkta mig nu alla ni som har det ...MEN...Jag läser många bloggar, och rätt var det är så kommer man inte in på dom man BRUKAR läsa ... Och fjäska och be om lösen känns lite förnedrande tycker jag nog...FÖR den är väl skyddad av en anledning?????
Jag säger inte att jag INTE respekterar detta men JAG tycker det är TOKIGT iaf!!
Det är min åsikt...skulle jag själv vilja skriva något som jag inte ville alla skulle läsa ...Då skulle jag skapa en ny blogg!! Så äre mä dä! Till slut skiter man ju i att gå in på bloggarna bara för det!!


Adjö!!

Årjäng i går!

Ja igår var vi i årjäng på márten =) Trevligt och varmt...Vi hade inte ett öre men vi for med Sonia dit iaf, då hade man ju litte o göra iaf. Sen vart det soppa hos Susanne och sen vidare på kalas i Öckne hos Anette som fyllde 40 år igår GRATTIS!! =) Så där var det god mat igen haha vi gjorde inget annat än åt igår!! (proppmätt) hela dagen!

Så när vi kom hem så bara stupade vi i säng och glodde på tv:n ...Jag somnade tidigt som vanligt!

Idag vette katten vad det blir här ska väl ta mig i kragen och försöka måla klart kanske! Men det är ju PISSTRÅKIGT! men det är ju ett måste iaf!!

Just ja den 10/10 har vi beställt bord på "loppis" på medis så då får ni komma och fynda hos oss *asg* Min skit kan ju vara guld för just DIG!! haha.

näe nu ska jag väcka gubben tror jag så vi får lite frukost här i dag !!

Tjingeling!


Fredag!

Och vi vaknade jättetidigt i dag... Hmmm bara för att det är just fredag kan jag tro och det förmodligen är nåt att se på tv:n i kväll...och vad händer då??? JO man somnar framför tv:n så klart! TYPISKT!! Eller så blir det tvärtom!! Övertrött!!

Var hos Sophie en sväng i går och hjälpte henne torka ur lite skåp mm och så bjöd hon hit sig själv på våfflor idag haha fast hon skickade ju med våffelmixen så klart !!

Så så får det bli med det!! Våfflor och lite senare ska vi smälla i oss massa räkor!! (slurp) för det! Mums..Thomas håller på med bordsskivan och ska måla benen på bordet snart ...jag ska ta itu med stolarna nu tänkte jag så vi slipper ha möbler i hela huset som vi har just nu!! Sega som vanligt vi!! Men det blir väl klart nån gång kan jag väl tro!! Haha

Näe stolar var det ja!! Hmmm trök!

ADJÖ!!


Ska det bli?????

En lika tråkig SKITDAG som igår måntro????

Rnda höjdpunkten på dagen igår var att dom underbara barnen kom igår =) Tack för det!! Det livade upp det här iaf!!

Men idag ser det ut att bli en grå,grå,grå dag...Bläääää


Tråkdag!

Jag har tråkigt och är inte på det bästa humöret idag !! Fy för den lede för sådana här dagar!! Hatar att må så...tänker,tänker och tänker så huvet är ett virrvarr!

Ska till AF i dag oxå för planering! Hur kul är det på en skala....Noll+noll, men vi får väl se vad man kan komma fram till eftersom jag är arbetssökande på heltid nu. Skit samma vad det blir JAG VILL HA ETT FAST JOBB!!! NUUUUUUUUUUU.

Gick ut och drack kaffe på gården nyss i solen och så gick ju den fan i moln oxå så det vart svinkallt ...bara att knata in igen ! Så nu har jag TRÅKIGT!!!

Fick förresten 4 kilo kantareller igår igen ...men nu har vi nog rensat hela Kila på svamp tror jag ... och jag är trött på skogen för tillfället HELVETE vad älgflugor jag har haft på och omkring mig, nu måste jag säga att jag tycker då tamejfan dom är vidrigare än vad fästingarna är ...HUALIGEN!

Näe ska väl tråka vidare här nu !

Ha det gött!!


Litte grejjardag!!

Ja idag har vi grejat litte med både ditt o datt! Målat lite stolar, bäddatrent och dammat i sovrummet och dammsugit halva det ...INNAN DEN FÖRBANNADE DAMMSUGAREN SKAR!! ((SHIT)) ska allt vi har pajja på en gång...JA det ska det tydligen ...Frågan är ju bara vad som kommer härnäst????

Nu håller jag på och bakar och maken målar stolarna en gång till! Har hunnit med en promenix till konsum oxå! Skulle ha slipat bordsskivan oxå ..men va fan inte går det med en liten slipmus!! haha


Nu har degen jäst klart så nu ska jag gå och KNÅDA litte...DEG alltså!!

Ha en trevlig kväll det ska vi ha!! 
 

Tjingeling!!!


Har inte haft tid, ork eller lust!!!

Att blogga på ett tag!! Men vi har befunnit oss i Kila och plockat svamp, volket resulterade i 14,3 kilo =) Inte illa!!

I dag har vi varit på Medis i stort sett hela dagen och Stina stumpan har vart med oss =)

Sophie har jobbat där idag så henne träffade vi oxå...sen kollade vi in dessa välträdade krakarna på hinderbanan haha gud att dom orkar!! Sen var det lite modevisning och annat smått och gott!! Sen var Stina SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hungrig så vi gick hem och käka spagetti o köttfärssås!! Sen bakade jag muffins, så vi hann med en fika oxå innan hon cyklade hem ...vilket hon nyss nästan gjort!!

Nu ska det slappas och glos på tv:n ...jag har nämligen haft en jävelusisk huvudvärk idag !! Men den har släppt lite nu, men jag ska gå från datan nu igen så den inte återkommer!!

Ha det gött ni som fortfarande hänger kvar och läser min blogg!!!


Mejjas dopdag!

Ja klockan två i dag sitter vi i kyrkan och kollar in när Mejja ska döpa sig =) Lilla skruttan som är litte förkyld oxå...Hoppas att det går bra nu. Annars blir det väl lite skrik och tårar! Men men det är väl så det ska va sägs det på ett dop !! ?=) Fast jag inte är van det !

Så nu blir det till att ställa sig och stryka kläder och fixa iordning här!!

Ha en bra dag ! Återkommer eventuellt senare.

Tjingeling!

Är Mejja i da dä!


Svamp till salu =)

Ja vet ni vad ...Är det någon som vill köpa svamp så står det 3,5 kilo rensat här hemma och lika mycket orensat som jag ska ta itu med i dag är det tänkt! (suck)

Plockade igår i Kila och hade tänkt att sälja dom till lastbilen som står vid OK men nu är den ju inte här förrän på Lördag igen...Tråkigt! Och då ska vi ju på Mejjas dop så då får jag dom inte sålda iaf ...TYPISKT!! Så dom lär väl hamna i min frys kan jag tro! Jag har ju redan Massor!! Men men det kanske inte skadar mä litte mer...Men är det nån som vill köpa så VASSEGOOO!

I dag vet jag inte annars vad man ska hitta på vilket SKITVÄDER ...regn,regn och åter regn ... jag vill ha SOL!! Sol ute sol inne sol i hjärtat sol i sinnet...Men näääe den lyser då tamejfan med sin frånvaro på alla håll...Bläää!

Jag klippte mig iaf i går så en hårfärgning ska det iaf bli idag...Farmor är gråhårig!! Haha

Näe nu ska jag äta frukost!
Ha det gött!

TÄNK PÅ DET NI!!!!


Kalas!

Ja våran eftermiddag i går vart inte som vi hade tänkt oss =) Sonia kom hit med en dyna och så sa hon att Runa fyllde år (GRATTIS) till det ! Så vi åkte med till pomanadalen och köpte lite blommor och sen vidare till Kila (så trevligt så) Där bjöds det på silltårta och fisksoppa och nybakt bröd.(mums) vad gött det var! Sen vart det kaffe och tårta! Vi var väl inte hemma förrän strax efter sju på kvällen ...Och det var ju rena sommarvädret igår, man kunde njuta av solen. FÖR EN GÅNG SKULL! Meeeeen idag är det ju lika pissigt som vanligt (suck)
Så vad ska man hitta på en sån här dag då?????? HJÄLP! FÖRSLAG?????

Ska iaf ta oss en tur i skogen igen nu snart inte idag då men denna veckan eller under helgen! Det har kommit upp lika mycket svamp igen där vi vart och plockat så vi lär ju få några kilo igen =) Hoppas jag!

Näe vet nån vad guuud vad jag har tråååååkigt!! Nu går jag och löser korsord!
Tvi vale!

Full rulle!

Ja jag tycker det har vart det ett tag nu! Alltid äre något =) Fast det är bara bra att man har nåt att göra =) Har iaf fått hit lite möbler till lillrummet som vi har grejjat med i nåt år och ALDRIG blivit klara med haha (och det är ju inte klart än) Tavlor ska flyttas och hyllor ska upp mm, men vi hinner haha så det så !

I går var vi och handlade och till banken och en massa andra ställen, var upp till Sanny o Sandra och gullungarna oxå =) Fick lite färg som jag ska ha till kökssoffan och stolarna! Stina var med oxå..lilla stumpan, ja just det stumpan ja satt och kollade på gamla kort i denna harv och hittade dessa bla...


Simon go o gla och rava full i chokla!! *S*

Jag bland grabbarna på dagis *L*

Jag "ung o vild" 13/14 år! *asg*


Jag 2 år!! Hos mormor i Borlänge!! Tjoohooo


Min Mamma 15 år!! *L*

Min Älskade pappa på sin 40 årsdag! (saknar)

Sur liten Stina *L*

Stina rensar bunken!!

Stina i kyrkan på någon av grabbarnas skolavslutning!! Sååå söt!

Sanny Stina Simon i sipporna*L*

Näe det får vara allt för nu ...ha en bra dag!!


RSS 2.0