Lördag!!

Tjillevippen och så vart det Lördag igen, veckan har bara susat fram som en orkan, jisses vad fort den gått!! Och i dag är det allhelgon dagen! I går var vi ut till kyrkogården och tände och det var så fint så...får se om vi orkar cykla ut i kvällningen när det blivit mörkt o kolla ...Om det nu inte är för kallt vill säga!! Ska börja tvätta klockan två idag mä så man ä väl helt slut sen kanske !!

Haha man börjar ju bli litte klen kanske

...Appropå klen, jag gungade med Melle i går och SHIT vad yr jag blev haha min hjärna hängde inte mä alls, det var fasiken så jag bidde smått illamående! hmm sååå man är ju inte purung längre!!




Melvin i gungan



Mejja tyckte det var jättekul!! =)


jag har fått dille på ett spel inne på facebook oxå så nu har jag ont i axeln oxå...haha
GNÄLLKÄRRING!!!!

Näe nu ska jag göra nåt vettigt fast jag vet inte vad ... jag har redan diskat och torkat golv o bäddat ..så vad ska man göra ...finns massor JAG LÖVER!!

Ha det spökigt i kväll mina vänner !
Adjö!! Moooooohaaaaaaa


Sjukan!

Ja nu har jag ringt till sjukhuset och fått en tid hos farbror doktorn! Har ont i vä öra och halsen och så är min höft som vanligt kass, måste ha någon form av värktabletter! Så jag fick en tid klockan ett idag ! Tur det ... Jag vaknade i natt vid halv tre och trodde örat skulle sprängas bort ...jäklar så ont det gör i synnerhet när jag sväljer! Töligt men sant! Så det fattas väl bara att man ska få penicillin nu med... Men skit samma bara det går över någongång, har haft detta i örat från och till en längre tid, men alltid trott det ska gå över , men det gör ju INTE det!!! ja ja vi får se vad han säger!

Annars blir det nog en lugn dag här idag ...känner inte för att göra så värst mycket inte!


Ha en bra dag !


Ont i öra grin från mig!


Skönt!

Ja idag var det verkligen skönt ute för en gång skull... solen skiner och det är ju helt underbart , förutom att min höft är helt CP och jag har pissont. Men det får gå, snart kanske jag slipper det, får väl rulla fram snart i en rullstol...faaan för ont!! Jag vill ju så mycket men kan bara inte, för att det smärtar! Och jag blir bara arg o frustrerad! Ja ja nog om det!

Fotade iaf lite när vi var ute så kolla o njut!! =)

     

 

   

Och med det avslutar jag med skuggor av oss haha


http://se.limbino.com/c04/link/azube

Var med här!!!!

God Morgon!!

Ja nu sitter man här med kaffet igen och sörplar! Ska snart fixa mig iordning för en tripp till Karlstad och mammografi igen AJ! Min snälla, snälla kusin Carmitha ska köra mig! Är så töligt att ta bussen ... först ska man gå en bra bit och ont i höften som jag har just nu är det bara jobbigt och sen ska man passa tider mm näee fy, så det var snällt att hon följer med!!
                                                     

I går hade vi Melle här och han håller lådan som vanligt haha, men han är så snäll o gooo fast en aning trotsig haha, fast det gick bra ända tills dom skulle hämta honom... Då åkte det in grejjer i mun på honom mm, och han var VERKLIGEN trotsig! Men det hör ju åldern till och att testa sina föräldrars gränser till det yttersta ! Men det går ju över dom får trösta sig med det!! =)

I natt vaknade jag klockan halv tre och kunde inte somna om , så jag fick dra på radion o lyssna på den i nån timme sen knoppade jag allt om igen tills kvart i sju inte illa det iaf!!

Näe nu ska jag gå och byta toalampan...För att pissa i mörker ä inte lätt!!


Promenad! mm.

Ja så vart det att vi tog en promenad och "pallade litte äpplen"

Så i em får det bli paj o vaniljsås, barnbarnen kommer en sväng så det passar ju bra!!

Vidare på vår höstpromenad!!
   

När vi gått ytterligare ett stycke på vår promenad ... dök denna uppenbarelse upp...



En duva platt som satan...
Låg överkörd på gatan...
Gissa vilket bilmärke som körde över den lilla duvan...
Vinn en middag för två...


1:a pris: Duvkött & Ris
2:a pris: Duvklor
3:e pris: Duv Näbb
4:e pris: En dunkudde (obs självplock)

Allt från mig tack o hej!!

NI HAR VÄL INTE GLÖMT??????

                                                   

                                                       Att dra tillbaka!!!!

                                                                    Ha en bra dag!

Bio eller inte???

Det är frågan hehe, var ju meningen vi skulle ha gått på bröllopsfotografen i går...Men vi orkade inte helt enkelt, min nacke är kaputt och gubben är inte frisk från sin förkylning än! Han har hållt på i två veckor nu ... och  jag har haft ont i halsen från och till, men i dag känns det lite bättre!

I går somnade jag ifrån allt på tv:n haha klockan 22.00 tror jag att jag redan hade knoppat in, kul en fredagskväll, men det är väl inte så konstigt om man har ont iofs! Men i dag vaknade jag som vanligt tidigt så det blir väl samma visa ikväll kan jag tro!! 10 över sex var jag uppe o koka kaffe, att jag aldrig kan somna om jag fattar inte det. Ja ja nu har jag iaf kollat vem som åkte ut ur IDOL igår för det missade jag ju oxå...och det tyckte jag nog var rätt!! Och så tycker jag att Tove är så söt hoppas hon kommer långt, jag ser väl inte henne som någon vinnare men bra är hon....Mina personliga favorit är Mariette, Calle eller Reza dom tror jag på !!

Näe nu ska jag fylla på kaffeköppen.
have a nice day!!



Uppe mä tuppen!

Ja och jag vaknar tidigt som vanligt!! Men NU är det bra så man kommer in i att ta sig ur sängen på möran eftersom jag snart ska ut på jobb o utvecklingsgarantin...och då får man väl gå upp vilket man vill eller ej haha...Men jag vill ha ett JOBB ett RIKTIGT jobb och det är nu helst igår!! Guuud va detta ä töligt nu!! Men vad ska man söka och vart??????? Jag kan tänka mig att flytta nu faktiskt och jag tycker att Säffle har gjort sitt i mitt liv... Men vart ska vi ta vägen! Ja det är bara att se till att söka jobb landet runt! Och så kan jag tänka mig att börja jobba som personlig assistent...Det tror jag skulle passa mig!

Annars har jag hunnit vart både på konsum o bibblan o köpt cigg!
Sen drar vi nog ut till v-bro eftersom vi inte sett det nya badrummet som äääär sååå snyyyygt har jag hört haha. SÅ UPP TILL BEVIS!!!

Näe nu ska jag göra nåt här !

Ajö!

Höstbild bakom bibblan!

Tävling!

Hej!
Jag är med i en tävling där man har chans att vinna en lyxresa för 2 till Budapest med Malév!

Var med och tävla du också - vinner du så vinner jag samma pris! Vi kanske kan åka tillsammans!

Klicka på länken: Jag vill också vinna »

(Om länken inte är klickbar, högerklicka på länktexten, välj kopiera länkadress och klistra in den i din webbläsare)

Vi hörs, Madeleine


TV stjärna?? hahahahaaaaa....

Nu har vi vart på AF och när jag satt där så var även SVT där och filmade! Så när jag var klar med mitt så gick jag till en dator och satte mig för att vänta in maken!! Och tror ni inte på f-n att han kommer fram och frågar om han fick film mig lite när jag satt där *asg* öhhhhh svarar jag det ska väl gå bra!!! Hur jävla dum får man bli...haha men jag blev så ställd...Så nu är det bara att kolla in lokala nyheterna ikväll o se om skräcködlan fastnade på film...Hoppas INTE det kommer med iaf!!

Nu ska jag snart laga lite köttfärssås o ris, det är jag litte sugen på och hungrig börjar jag bli med så!

Annars blir det nog mest bara till att slappa idag känner jag! Fick även reda på att jag ev ska börja uppe på forskningen den 26:e okt eller 2:a nov så slappas ska det göras...

Näe nu kurrade maggen.

Ha en bra dag!!


Hualigen!!!!

I dag har vi vart upp till Kila en sväng så maken fick hjälpa svärmor med lite grejjer!! Täcka poolen och sätta upp fågelbord mm...Jag eldade en MASSA hemliga papper haha. så nu är dom borta skönt det!! Men när vi var där sa Sonia att det var något???? Som tagit en hare...Och VAD KAN DET VARA för ett djur som äter så här på haren???...vi vet inte men kan det vara räven eller ett lodjur måntro??

VARNING FÖR ÄCKELMAGADE











Är det någon som vet vad det kan vara så skriv gärna det till mig!!

Sen har vi ställt in allt i köket fast bordet är inte riktigt klart, kanterna ska slipas och lackas ... Annars tycker jag nog att det blev bra...ska färga tyget och dynorna bara oxå =)
Sååå äntligen kan man snart vistas fullt ut i köket!!





Nu är det snart Fagervik...som jag tycker är skitroligt =) Så i dag äre iaf nåt å se på tv:n.

Ha en bra kväll...Tjohej!

Söndag!

Sköna Söndag???? Är det så...näeeee jag har huvudvärk, men det är väl all färglukt som vi har haft här nu i flera veckor...vi blir ju aldrig klara haha...Fast nu så tror jag vi har lackat bordet för sista gången iaf!! Så man kan få vistas i köket igen! Men fint tror jag det kommer att bli iaf! Sen är det bara dynor och tyg som ska färgas sen så äre helt klart!

Jag har ju börjat med facebook och jag lär mig ALDRIG det tror jag , jag bara knövvlar tycker jag haha men ju mer man är där ju mer lär man sig väl ... Har iaf hittat upp mina kusiner i stockholm o umeå. Inte illa det, Och andra kompisar landet runt så det är ju lite kul...

Näe nu får jag väl ta och husera vidare ett tag här!

Ha en bra dag!!



Hahaha

Tack för din medverkan! Nu är testet slut! Du deltar härmed i tävlingen om att vinna choklad och kakor till ett värde av 3000 kr! Dina svar visar på att om du var kunglig skulle du vara: Prinsessan Diana Att vara lik Diana visar på att du är social godhjärtad och hjälpsam - helt enkelt en person som alla tar till sina hjärtan. Du är står med bägge fötterna på jorden och precis som Diana spenderar du gärna en ledig dag med att plocka snäckor på stranden. Liksom Diana beskrivs du av din vänner som en stark kvinna som är organiserad hängiven och kärleksfull. Kläder och mode är viktigt för dig. Diana betraktades ju också som en stilikon och trendprinsessa. Precis som du klädde hon sig klassiskt och elegant till varje tillställning. Du är en engagerad person som tycker att det viktigt att hjälpa människor som har det svårt. Är du mamma tar du liksom Diana rollen som förälder på stort allvar. Du är en aktiv förälder som tycker att det är viktigt att spendera tid med dina barn.

Sannys dag!!

Ja idag är det 16:e oktober och min äldsta son fyller 22 år..Jisses vart tog dom åren vägen ..poff, fort har dom gått iaf! Fast det har ju hunnits med mycket genom åren! och man blir alldeles nostalgisk när man sitter och tänker tillbaka. men nu är det andra tider då han dessutom är pappa oxå, och kommer att ha samma minnen som jag sitter med nu när mina älskade barnbarn blir lika gamla!!



Så nu 06.15 blev han 22 år GRATTIS lilla gubben till det och vi ses i em!!


Själv har jag vart vaken sen klockan 5 i morse och kan då fasen inte somna om jag blir tokig .. så nu sitter jag här med min kaffeköpp o sörplar!! Ska gå och fylla på nu!

Ha en bra dag alla och igen GRATTIS SANNY!!!


Tvätt mm

Grrr i dag vaknade jag strax före halv sju, fy f-n va töligt! =( Fast iofs så har dagen gått fort ändå...jag har haft att göra minsann! Började med att måla klockan 08.00 så nu är det väl bara att måla en gång till sen så är kökssoffan klar!! =) Var ner i källarn och tog fram vinterjackorna och så tvättade jag dom ...och nu håller jag på med all annan tvätt...tur jag kunde börja tvätta tidigare idag, för nu hade vi MÖCKE tvätt!!

Käkade lite rester sen igår så man har ju inte stått med middag mitt upp i allt iaf! Börjar jag med nåt så börjar jag med ALLT samtidigt ...VARFÖR är det så ...jag river med allt överallt!! Haha.

Ska iaf ta en promenad så småningom ner till bibblan och lämna tebax filmerna vi har lånat där! Väldigt smidigt att ha ett bibliotek som lånar ut DVD filmer ..och ALLA vi har lånat har faktiskt varit sevärda! Helt otroligt! Det kanske inte har vart filmer jag skulle ha hyrt, men alla har vart helt OK. Så det rekomenderar jag ..LÅNA PÅ BIBBLAN!!!

Näe nu får jag väl riva vidare!!

Ha dä!!!


Bakar o grejar!!

Pust vilken dag!! Först och främst har jag cyklat två turer upp till Hermes...fy katten hur kul är det på en skala!! Brr! Fast andra gången gjorde det ju inget för då träffade jag ju mina älskade barnbarn <3 som var på väg hem!! Melvin hade målat ett såååå fiiiint grytunderlägg så =)
och Mejja sussade så sött i vagnen.

Tiger Melle
Grrrr den lilla tigern!! =) Kortet är taget på Mejjas dop!! =)

Nu är jag klar med ett brödbak och har stoppat in en köttfärslimpa i ugnen så nu vankas det snart käk här!! Magen börjar kurra litte! Sen kanske man måste ut o röra på sig lite igen det är ju iaf fint väder idag HÄRLIGT!! Fast lite kallt, men det finns det bot för i så fall!

Nej nu ska jag återgå till mina sysslor!!
Hej svejs!!


Längesedan!!

Japp det var det sen jag bloggade!! Men nu har jag en dator igen så jag kanske kan bättra mig lite !! Skrev nyss ett annat inlägg och skulle lägga in en bild ... men det gick åt H-vete, så jag vet inte vad som hände...men som sagt var jag har en ny data och bilderna ligger inte där som dom brukar .. så jag gjorde väl nåt fel...som valigt!! JAG GÖR ALLTID FEL...Anser vissa ..Hmmm!!

Nu ska det bli bonde söker fru ikväll, sen vette fasen vad det var för någe...Nu ska jag iaf sluta här!!

bye


RSS 2.0