Shopping dag!

Japp så vart det!! Igår var vi i Karlstad och shoppade järnet =) På H&M, Åhlens och Siba. Vi fick en väldigt massa kläder på H&M måste jag säga för nästan 900:- Thomas fick sig två skitsnygga kortärmade skjortor och ett par bruna jeans (knä) kort brallor! Ocj jag fick tunikor och linnen och en svart väst =) Sen hittade Thomas t-shirtar på Åhlens och jag hittade leggins! Och på Siba fick jag ÄNTLIGEN min efterlängtade KAMERA Jiiiihaaaaaa =) jag är så GLAD för den ... Fast idag var det ju inte nåt fotovänligt väder så jag vill inte ens fota med den!! Det blev iaf en Samsung ES55 en rosa .. haha den är såååå fiiin!! Så nu ska det bli fota av...fast nu är ju datorerna trasiga så jag kan ju inte ens lägga över bilder på datorn ..(suck) Får se om det går att laga dom (hoppas) det iaf annars blir man ju GALEN!

Nu håller jag på att röja i lillrummet har burit ner lagerhyllan och en massa skit och plockat ihop två kassar en till Melvin och en till Stina så kom och hämta TACK!! Det är smålego till Melle!! Och en Sago mapp =)

Ja just ja vi var ute och kollade Roffe Wickström i går med ... Man kan ju stå utanför och se helt perfekt iaf så varför betala 100:- när man slipper och är det för ölens skull kan man ju lika gärna gå in på kinan haha Säffle har allt gjort bort sig redigt med denna sk torgfesten! Herregud så dumt, så regnar det inte i kväll så ska jag stå UTANFÖR igen och lyssna på Billy tänkte jag, Så några 100:- får dom inte av mig idag iaf, får se om vi ska gå in i morgon inget bestämt än iaf! Den som lever får se!

Näe nu ska jag fortsätta röja
Ha det gött i regnet!
    *ASG*

Mitt i veckan dag!

Ja nu har halva veckan redan gått (suck) dagarna går så fort så snart är väl sommaren slut oxå? eller ska den börja någongång??? Vi har suttit ute på bakgården här nu på morgonen och löst korsord men fy fan va kallt det blev ... så nu skriver jag med stelfrusna fingrar!! Haha.
Har inget planerat alls i dag mer än att vi ska ta oss till Lidle så småningom, annars vette fan vad man ska hitta på, är en riktig tråkdag! Jag har ju massor att göra men jag varken vill eller orkar ! så jag får väl skylla mig själv men hur kul på en skala är det att STÄDA!! 0 med andra ord!
Gubben är iaf till konsum och köper körv & brö nu så det ska det bli till lunch här idag =) Gött dä!
ja just ja i går plockade vi både blåbär, hallon och en massa svamp så den skogsutflykten bar frukt om man säger så =)
Näe nu måste jag göra nåt är rastlös!

Ha en bra dag!

kan inte sova (suck)

Blää näe jag kan verkligen inte sova...Jag blir tokig! Och inte går det att sitta här och kolla runt heller allt för länge innan man blir galen på en seeeeeg dator! Fyyyyyy...Men jag har väl för möcke i hövve just nu det är väl bara så! Så så får det väl vara då ett tag!! Fast det är inget negativt snarare tvärtom... =)

Hade ju hoppats på fint väder i dag och blåbärsplock, men som det ser ut nu så näääe då vill jag skita i det fast det hinner väl ändra sig det oxå =) Allt är ju upp o ner så  Ska jag ut i skogen ska jag iaf medtaga detta annars kommer dessa kräken till MYGG att äta upp mig som vanligt! Hualigen för mygg och fästingar finns det några äckligare kryp och kräk?? NÄE jag tror nog inte det iaf!

Ja ja nu sitter jag här med min kaffeköpp iaf sen nån timme tebax och har det riktigt TÖLIGT!! Får nog ta och gå och lösa litte korsord då kanske jag blir trötter i hövve iaf så jag kan vila en liten stund till haha
Återkommer säkert i em, ha en bra dag alla!

Dålig uppdatering!! =)

Hmm ja här har man inte hunnit sitta på ett par dagar! Igår var vi ute och plockade kantareller det bidde 4,5 kilo det ni ...fast morsan och wiggo var med oxå då förståss...fast jag fick mest iaf !! hehe...
I dag har vi haft tvättstugan så det har varit en grejar dag hela dagen! och så var vi med Sonia ut på fm och handlade lite. Sen fick vi åka med morsan och Wiggo på em och handla IGEN hade ju glömt en del som vanligt.
Var upp till annelund med en bukett blommor till Kerstin som fyller 70 år idag GRATTIS till det!
Sophie har vart här ett par ggr i dag oxå =) alltid trevligt!!
Näe nu blir det tv:n resten av kvällen fast sista tvätten ska ju snart upp oxå! Fan hade förträngt det! Ja ja bara att masa sig iväg! Ha det gött & på återseende! nån dag!


Och regnet det bara öser ner!!

Verkligen idag och attans vad det åskade förut!! usch usch!
Sanny, Sandra,Stina,Melle och Mejja har vart här idag och hälsat på ! Sanny skulle hjälpa mig med min dator som har ballat ur!! Den jag köpte av Sophie har nog moderkortet gjort sitt! Så adjö med den. Den vi har fått av Thomas syster skulle Sanny försöka formatera om ...Meeeeen GJORDE verkligen om! Så nu funkar inte den heller...Har panik i bött! Har fått tagit fram min gamla jäkla harv så jag har nåt , men man blir ju tokig för mindre sååå seeeeeeg jag tror jag dör!! Thomas håller på att renovera en cykel till mig och jag har grejat lite med dessa skitdatorer! och lagat mat idag fick det bli sill o potäter och i kväll blir det väl grill skivor och sallad. GUD va vi äter haha.

Har iaf väldigt mycket roliga bilder i denna harv och ett roligt program men jag hittade dessa bla... Haha
Lite roliga och fula men det bjuder jag på !!
           

           

        

Så där ja det var ett litet urval av tokigheter haha hoppas alla får en trevlig lördagkväll, nu ska det tittas på


Tjingeling!

Fredag!

Japp så var det fredag igen! vips sa det med denna veckan...Tack o lov så är det inget regn idag iaf! Gårdagen kan man ju bara glömma, fast vi hann både till pekås på fm och konsum! Men så hade jag ju glömt lösa ut mina presentkort så vi fick ta en promenad i ösregnet iaf haha MINDRE KUL!!!

 HATAR REGN!!

I dag har vi vart upp till Hermes en sväng och sen hem och lyckades träffa in solen nån timme, sen var det bara att gå in o fixa middag! Karré och Sallad var så gött så! Och nu har jag litte träligt så jag funderade på om vi skulle ta och gå någonstans och kolla efter litte svamp! Så får det nog bli!
Återkommer kanske???? eller oxå inte .. ha haa.

Tråkdag!

Gud va tråkigt det är ... blåser och lever rövarn ute ...kepan blåste av mig förut på stan till och med!! haha.
vet inte vad man ska hitta på tråkigt äre iaf!! nästan så man vill att det ska bli kväll så man kan lägga sig! GUD va surt...ska ta och gå ut en sväng tror jag !
Just det ja har ju glömt att sagt att jag vunnit 3000:- på en undersökning på internet helt sjukt ... så nu har jag valt presentkort på Siba 1000:- /Åhlens 1000:- och H&M 1000:- så nu ska jag iaf ha mig en kamera!!! sen vette katten vad det blir! Kläder kan man väl tro! Roligt var det iaf!! Jag som ALDRIG vinner nåt! men nu jävlar vann jag.

G L A D  V I N N A R E!!!!!!
Tjingeling!

Kila!



I dag har vi tillbringat hela dagen i Kila ! Var meningen från början att det skulle bli svamp och blåbärsplock men när vi kom dit var det så UNDERBART fint väder så jag har legat och solat i flera timmar så nu är jag litte färgad iaf! =) Jag som knappt har kunnat sola på hela sommarn känns det som !
Thomas var iaf in i skogen en sväng och hittade väl några svampar, men det var så mycket mygg så det gick inte att gå där sa han (tur jag inte följde med) Då hade jag DÖTT! Jag få STORA blaffor av dessa äckelmygg!
Vi åkte väl hem runt femtiden då var det bara att ta sig en dusch sen vidare till konsum o få litte pålägg! Och nu sitter jag här ett tag ! Sliten är jag efter en dag i solen ... Jag börjar nog bli K L E N haha
Nu blir det tv:n resten av kvällen tror jag minsann så på återseende!
Ha de på bade! ADJÖ!

Tisdag!

I dag tycker jag att det har gått iett ...HÄRLIGT!!! Först vart det frukost. Sen kom Sophie innan jobbet så vi käkade korvstroganoff o ris så gött så.
sen gick vi och mötte Stina sen vidare ner mot båthamnen och kollade in minigolfen..Hmmm eller vad det nu var för nåt!! Några banor iaf haha.
Sen promenixade vi till sibylla och käkade glass och vidare hem då drog Stina till Julia.
Och då kom Sanny,Sandra,Melvin och Mejja på fika utan fikbröd...det ni försök o slå det haha Melvin var ute och sprutde vattenpistol o härja runt litte =) Mejja bara är snäll och säger ingenting!! Kul var det att se dom allihop iaf...Det uppskattas! =) Sen kom Stina o Julia igan så då vart det mer promenad till stan o godisköp.
Sen följde vi Stina hem och nu ska vi se på allsång på skansen så nu säger jag
A D J Ö

Lite regnfritt i alla fall!

Vaknade vid tio idag och fick se att det INTE regnade jihaaaa är det möjligt .. man fick gnugga sig i ögonen en o två gånger för att tro att det var sant! Det var det dock, så det blev frukost och sen en dusch och promenad till konsum. Där träffade vi Annelie och Dennis och lilla Leon =) Liten o glad hela tiden. Tog en liten tripp med dom ner till kanaltorget och satte oss där o töla en litten stund! Sen vidare hem o laga middag! Jag har vart yr hela dan fattar inte vad det är med detta vädret är ju surt! Vi hann inte mer än äta förrän det började regna igen ! Bläää! Så vi gick o la oss och kollade på familjefilmen som var på ettan ... Fakiren från Bilboa..Den var litte småkul. Så nu är jag inte lika yr heller!

Jag har varken haft lust eller ork att blogg.. jag har vart skitdålig i magen efter medicinerna jag käkat så jag har legat i flera dagar! (fy fan) Va töligt! Men nu är magen bättre iaf!

Nu väntar jag på att Kussen kommer och hämtar mitt akvarium som hon köpt =) Bra det så det kommer till användning, jag har ju haft det igång i fyra år nu så det kan vara skönt att slippa ett tag ! Fast när höstmörkret smyger sig på så kommer man väl att sakna det kan jag tro!
    
Min häftiga Mal som vi hade!! =) cooling haha den var pyttelitten när vi köpte den sen blev det en (best)

  
Och den andra och sista överlevaren på skeppet!

Men det är ju kul att nån annan startar upp det igen iaf!

Näe nu ska jag lösa korsord har ingen lust med denna dumburk mer nu !

Ha det gött!

Och PUSS på er!!

karlstad!

Klockan 13.00 var jag i karlstad och fixade till bröstet!!! (nej) inte ett dugg dom gjorde mer än klämde & kände ... och så skickade han en ny remiss till mammografi... när det blir vette katten men i höst iaf!!
Är så trött på detta så fyyy faaan. Men det går väl över någongång kan man ju hoppas !!
Tråkigt väder äre mä... ISKALLT jag som har svettats floder i flera dar och nu blev det istid! Brrrrr

Näe orka borka!
Adjö!
ha det gött!

Fredag!

Och i dag är Mejja 4 månader GRATTIS till det =)


Lilla skruttan

I dag ska jag till sjukan som vanligt (töl) men nu är sista dagen iaf ... sen ska jag ju till Karlstad igen på Måndag! Får se vad han säger då det kkommer ju inger mer var men blod och sårvätska och så är det fortfarande väldigt hårt inne i bröstet så måtte dom ta bort det nu ... fast hur kul är det att operera sig mitt i sommarn då ... INTE ETT DUGG! men så här vill jag inte ha det nåt mer nu! Så bort med skiten... TACK!!!

Orkade inte blogga igår var för hett åt mig, men vi fick lite gjort här iaf .. plockade i lillrummet och tvättade så man kunde känna sig lite nyttig mitt uppe i allt iaf!
I dag har vi inget planerat efter sjukan men det blir väl till att sitta på baksidan under trädet i ett fotbad och titta på gubben när han pressar sig i solen, det gjorde han i går och GISSA om han ser ut som en kräfta hahahahaha

Nu blir det en dusch sen kommer Eriksson och är snäll och kör mig till sjukhuset så jag slipper gå dit i värmen !
Det tackar jag för! =) 


STINAS DAG!

Ja idag är som sagt igen vanlig dag ... För det är älsklingsgummans födelsedag.
Hipp,Hipp,Hurra Jag ringde och sjöng för min 12 åring strax efter nio så jag väckte henne he,he när hon är over there i storstaden STOCKHOLM. Hennes dag skulle nog bli bra lät det som ... dom skulle in till stan och käka sen vidare till grönan hoppas verkligen att hon får det bra och vägar åka något iaf ! Puss på dig gumman!!


Själv ska jag snart iväg till sjukan och pinas igen.
Helvetes jäkla skit. Det har varat igen IGEN men jag hoppas på att antibiotikan ska ta det ...Hoppas hoppas hoppas.
Och det gjorde så jädrans ont i går när hon petade och det kommer väl göra minst lika ont i dag. Jag är yr i huvet hela tiden blir galen på detta snart! men det är väl av denna skit infektionen (suck) men det måste ju bli bättre någongång tycker man ju!
Annars har vi inget planerat idag skönt det iaf! men lite städ måste det nog bli! + att jag måste städa ur akvariumet för nu har fiskarna dött oxå... så är det någon som vill köpa ett fint femkantigt sådant med tillbehör så hojta till!

näe nu äre dax att fixa iordning sig och vidare till sjukan!
Adjö

RSS 2.0