Sjukhuset!

Nu bär det snart iväg till sjukan där det ska spolas rent och plåstras om, säger bara AJ igen vet att det kommer att göra ont, men men härda ut kvinna =)

Sen kommer Sonia och hämtar oss så vi ska till Runa igen och greja lite eller rättare sagt det blir väl mest Thomas som får greja idag men litte kan jag nog göra bara jag inte är i solen!

Nu äre frukost som gäller!
ha en bra dag!

Nu ska vi snacka SMÄRTA!!

Ringde sjukhuset i morse i k-stad till kirurgen och fick till svar att det enda jag kunde göra var att åka in till akuten och få en bedömning eftersom dom har fullt (alltid) där! så stortjutandes försökte jag få tag på nån som kunde köra oss, men det är ju inte det lättaste tidigt på morgonen. Ringde A.N och hon skulle bada med barnen så vi funderade på att ta bussen. Men så ringde ÄLSKADE Anneli tillbaka och erbjöd sig att köra oss! Herregud jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta Så inte nog med det ... (lite flyt i allt helvete ska man ha) Så ringde sköterskan tillbaka och sa att dom hade ett återbud klockan 10.00 så jag fick komma till samma läkare som jag var hos i höstas. så gråtandes och nervös åkte vi iväg! var i k-stad ca 09.30 så det var till att röka och anmäla sig, jag höll på att svimma hela tiden innan jag kom in, nervös, lessen och jag kände mig bara som en bebis. Väl inne på rummet bröt jag ihop totalt och stortjöt bröstet var alltså DUBBEL storlek och lite till och den smärtan kan jag inte ens beskriva, när läkarn kom dvs direkt dom trodde väl inte jag var klok så bara skaka han på huvet och undrade hur jag hade kunnat klara av att gå med detta och beslöt genast att det skulle öppnas ...
H J  Ä L P vad jag grät...och när han sa att han skulle bedöva i detta onda trodde jag att jag skulle dööööö
och jag tror att jag gjorde det med för en stund. Sen säger han att nu kommer det att rinna här efter din sida, vadå rinna tänkte jag och swich så hade han gjort ett snitt på ca 2 cm i bröstet och det bara välde ut VAR och fy för fan va ont och den lukten jag spyr bara jag tänker på det. Stackars älskade make och läkare och sköterska dom trodde nog inte heller sina ögon men jag tror dom tömde mig på 3 dl var rakt av med gråt klämmande och skrikande och spolande med koksalt FY FAAAN säger jag ... detta önskar jag inte ens min värsta fiende (Hmm jo kanske) men ändå VILKEN SMÄRTA! blev iaf omplåstrad och nu rinner det hela tiden så jag ska byta kompress hela tiden och sen får jag gå till vårdcentralen varje dag denna veckan och spola rent och ha i en silikonkompress i såret hela tiden + att jag fick en hästkur antibiotika så så var det med det. ingen skjuts hade vi ju hem heller för allt gick igentligen ganska så snabbt så där satt jag o snyfta o sa att nu får vi gå till bussen ... Men sköterskan fixade så vi fick samåk hem ifall det skulle rinna igenom på bussen ... snäll hon ... Men när vi bokat det och satte oss utanför o rökte så ringde morsan och sa att Willy var och hämtade Nathalie vid tåget i K-stad, så vi fort in och avbokade samåket och fick åka med dom hem. Snacka om att man kan ha flyt någongång i livet iaf. Och så fick vi ju träffa fina Nat oxå =)

Nu har vi iaf vart hemma i ca 2 timmar och jag är helt slut ska vila mitt ömma bröst o huvud nu finns inte möcke annat jag kan göra. =(

Och till min man och min vän kan jag ju inte säga annat än att jag älskar er!

Nu är jag trött!
Adjö


Vaaaaaaarmt! HJÄLP

Fy f-n va hett det är ...folk säger att man inte ska klaga men det gör JAG!!!
Fy för den lede. Jag orkar inte vara ute ...vi tog en promenad förut till turistbyron och skulle ha program för torgfesten och jag höll på & svemme...Guuuud!!
Och inte fanns det program heller och inte kan jag öppna PDF filer heller så lika bra med det var det!!

I morgon måste jag ringa till sjukan om mitt bröst som är dubbel storlek pga infektion..hur kul är det på en skala.
Näe fy f-n för detta ...och ge mig kyla.

Nu väntar vi på att simon ska komma med tåget från göteborg och få sig lite mat i värmen!

tjingalonkastånka knackanackadam prusseluska tjingelonga hej...tjohej


I värmen!

Regn,regn och mera regn!

Regnet det bara öser ner..tralalalalalaa
Åhhhh va mysigt (NOT)
Hoppas det ger sig till i em då ska vi till kila och greja med ved igen! annars får ju det vara med.
I morgon äre midsommar oxå..hoppas vädret blir lite bättre iaf!
Inte för att vi ska göra nåt särskilt men man kan ju hoppas på uppehåll iaf!
Blir nog picknick i kanalparken kanske ... så man får se EN stång iaf *asg*
Näe nu ska jag ta reda på tvätten jag inte hann med sist jag tvättade.
Tjingeling!

NU BÄR DET!!

Japp nu bär det iväg nsart till Nordsveen på en köpp kaffe sen vidare till kila där min man är o jobbar .... ska hjälpa honom hade jag tänkt efter att jag tvättat.....nä nu är hon här
adjö

Kyrkan

Ja idag har det vart skolavslutning och vi var i kyrkan och lyssnade på dom små krakarna...Synd att vädret skulle vara så här, men det är ju inget man rår över! Det höll väl på ca en timme =) Sen gick vi hit en sväng innan morsan o wiggo tog med Stina och skulle hämta Melle sen skulle dom till karlstad o campa i natt =)

Nu har vi kollat på tv:n litte och det går ju inte och gå utanför dörra men det måste man väl ändå sen ... Måste väl handla litte antar jag!! Sen blir det nog mer tv antar jag, vad ska man annars hitta på S K I T V Ä D E R. Lära mig knyppla kanske...Hahaha.

Näääe ha det gött i regnet!!!

Regn & Sol

Vilket väder ...det är ju helt sanslöst, ena stunden skiner solen och man ser blå himmel nästa är det kolsvart och ösregnar...mysko.
Man kan ju bara hoppas att dom stackars niorna som går ur skolan idag får uppehåll den stunden iaf ... för hur kul kan det vara att frysa ihjäl på ett traktorflak och få frillan bortblåst .. Ja ja inte mina bekymmer iofs men tycka synd om dom små liven kan man ju alltid göra!

Vi har ingen telefon heller...är det åskar som har vart i farten eller bara telia som jävlas med oss...det går tydligen inte att komma fram på min mobil heller (konstigt) får väl hoppas att det löser sig under dagen.

På agendan idag står bibloteket och ta några kopior på mitt avslag på pensionen som ska skickas till A-kassan, annars ska vi nog bara ta det jäkligt lugnt tror jag. Jag tror att jag gick 300 mil igår fram o tebax ÖVERALLT!!
Men det är ju iofs bra men ibland saknar man allt bil o körkort!

Näe dax att hoppa in i duschen så  man blir klar för dagen någon gång!

AF-Och skitväder!!!

Ja nu är det redan Onsdag...Hmm hur gick det till då??? Swich sa det bara.
Har vart dålig på att skriva men så är det på sommarn...har lixom varken ork eller tid eller lust, fast idag var det ju rena skitvädret så då åkte datan på!!

Har iaf varit på AF idag och fått en ny handläggare IGEN...och ska väl få en ny igen sen (SUCK) att dom orkar! Men det blir nog bra med det! Hon var iaf trevlig och jag fick en ny tid igen i augusti om jag inte måste dit tidigare pga min stämpling?? I dont now...återstår att se...Det ska iaf bara jävlas o krånglas med mig OVERALLT...Blir så trött på allt ibland så det är inte klokt!

Nu har min man fixat en flintastek här =) så nu ska jag sätta mig vid ett dukat bord MUMS!!

Ha det gött !!!


SVERIGE


Sveiges nationaldag!!!??? Vad ska man fira??? Ja inte vet jag, är som vilken dag som helst, kom igen och säg att jag ska fira när det blir som på 17 maj i norge då kan jag gå med på att fira!

Har nyss intagit frulle och ska göra oss iordning och gå till Ann-britt där vi ska bli bjudna på middag idag (mums)
Och Thomas ska installera hennes boxer och nåt mer ...haha inte vet jag vad det var!? Ska bli trevligt iaf!

Fick nästan allt tvättat igår oxå bara duntäckena kvar dom tar jag nästa gång det är dax att tvätta.
Näe nu äre dax att göra nåt vettigt!

Näe just det ja ...Fick höra ett nytt rykte om mig igår oxå...hur faaaan orkar folk??????


Hejja sverige o ha en bra dag!



Tebax

Fredag i dag och jag känner för att blogga lite igen, just nu har jag pisstråkigt och var tvungen att återuppta min blogg känner jag ! Har nog saknat det mer än vad jag trodde men så är det när man i all hast bara tar bort saker ur ens liv hastigt o lustigt...Men nu har jag iaf tänkt att jag ska blogga lite iaf ...FÖR MIN SKULL!!! Ingen annans.

Maken är i Kila och jag ska snart börja att tvätta såååå kul så jag håller på att skratta mig harmynt känner jag ! Men nu har jag så mycket tvätt så det ska verkligen bli skönt när den är borta!

Eriksson har vart här på en snabb köpp kaffe innan hon drog iväg och handlade och jag sitter här och väntar på ett telefonsamtal som jag ALDRIG får ...blir snart tokig. Eller TOKIGARE ska jag väl säga kanske.

Har inte så möcke o skriva om egentligen mer än att livet varit pest ett tag, men det går kanske över om man har tur!

Nu ska jag sortera upp tvätten.

på återseende ...Kanske!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0