Kom på att.....

Det är min pappas födelsedag idag, synd han inte kan vara med mig och fira den ...Men han gör det nog på sitt vis där han är iaf...I dag skulle han ha fyllt 62 år, usch och fy bara det är ju ingen ålder, men så är livet ibland det får levas någon annanstans än här på jorden.

Grattis iaf och jag saknar dig!!


Handlardag!!!

Ja i dag har det varit storhandling här...Gött o ha det gjort, nu slipper man springa o småhandla och få med sig massa skit varje gång som man INTE ska ha med hem. Har fått åka bil o handla för en gång skull och då passar man ju på att åka överallt haha, så det var Lidle, ICA, Pekås, Data affären, sen skulle vi ta Konsum med men det skiter vi te i möra, jag har ont i magen som en stolle!!

Har hälsat på barnbarnen och Sandra med under förmiddagen!! Alltis lika trevligt =) Tack för kaffet !!

Nu ska jag kolla om det är nåt på tn:n o glo på i kväll annras får det bli en bra dvd film =)

                                 

                                                 Ha det gött, och njut av livet =)

Har vi blivit HEMSÖKTA!!!

Ja det kan man ju undra?????



Hmm ja jag ska försöka att inte skoja bort detta nu men något MYSTISKT har hänt här under helgen .... Det började i Fredags när jag kollade på IDOL...jag gick in i sovrummet och kollade eftersom göbben inte ville se och jag var tvungen att vila ner ryggen aj,aj,aj ont i den hade jag! Och när jag ligger där och har fjärrkontrollen på benen och hade inte ens rört den så bara ser jag på tv:n att ljudet höjer sig så innan jag hann sänka det var det uppe i en volym på 37 pinnar (Hmm vet inte hur jag ska förklara annat än så) Normalt har vi en ljudnivå på 15 ungefär...Och hade jag inte sänkt så hade det väl bara fortsatt att öka...Vad var det eller VEM var det !!??? Och inte nog med det i går (lördag) när vi följt Stina hem så hade jag fönsterlamporna tända överallt, och jag tänkte särskilt på min sovrummslampa eftersom den är röd så funderade jag på om jag ska behålla den sen när ljusstakarna ska upp.. så jag vet att den lös...När vi sen skulle lägga oss var den URDRAGEN...Och hänge lite konstigt kvar i själva kontakten men satt inte i ...Så jag frågade göbben om han hade vart där och dragit ut den ... men inte heller ... Hmmm Vad var det eller VEM ???? Det är mycket konstigt som händer i våran lägenhet men det har inte vart så här påtagligt som det var nu ... så nu undrar man ju verkligen vad eller VEM det är !!! För något är det! Det har hänt många ggr att saker inte är där dom ska och det knäpper och låter i hallen hela tiden...Hmm, Ja ja vi får väl se vad som händer härnäst nu då!!

I dag ser det ut att va en tråkgrå dag IGEN så det blir en slappardag IGEN hehe, fast det lider jag inte av iaf !

Ha en trevlig Söndag !



Tycker vi om kameror NEJ Tjohej haha...

Strålande solsken =)

Ja idag har vädret verkligen varit fint...Helt underbart med andra ord, man har ju inte sett solen på flera veckor nu, så detta var välbehövligt.

Melvin och Mejja har varit här under dagen då Sanny o Sandra har varit i K-stad och köpt sig ett nytt köksbord =) Så vi tog oss en låååångpromenad direkt. HÄRLIGT!!



Sen hamnade vi i sifhälla parken =)



Så Melle lekte och Mejja och jag gungade =)

Sen gick vi hem och fixade käk...Och då dök Stina upp <3
Hon är kvar än och jag vet inte när hon ska cykla hem ... *L*

I kväll blir det till att glo på Dansbandskampen igen ... Fast idag tror jag att dom åker ut!! Säfflegubbarna haha.

Nu ska jag ta och fixa litte käk igen här ...Ha en trevlig kväll.






Onsdag!

Och jag är uppe tidigt som vanligt =) Men det är ganska så skönt ändå...enda nackdelen med det är ju att jag somnar så in i h-vete tidigt på kvällen ...Och när är det nåt bra på tv:n??? Jo på kvällen haha, men jag överlever det med! Tv är inte allt här i livet!

Är så i valet o kvalet om denna vaccinering mot svininfluensan, jag har alltid vart stenhård och sagt näääe ALDRIG det är för mycket biverkningar!! Sen undrar jag verkligen på om det inte var en släng av det vi haft allihop i vår omgivning då vi vart skitdåliga hur länge som helst! Fast om det var det så kan man väl säkert bli omsjuk iaf, så det kanske är lika bra att ta den. Inte nog med det så finns den på närma håll och jag lider med personen i fråga =( Hoppas det blir bra !

I dag får vi en liten jycke till oss som ska slagga över ett par nätter haha, lite knepigt då det är en hittehund som svärmor tagit hand om så man vet ju inte så mycket om den, hon var här häromdagen och det var lite pip och lite nervtramp runt i lägenheten här!! Men det ska allt gå bra! Det värsta är ju att man inte vet hur länge hon vart på luffen heller, och vart hon kommer från eller hur gammal hon är! Så man får ju vara lite försiktig så man inte får sig ett hugg hehe. Dom är ju inte 100% på rasen heller om hon är renrasig eller inte men det ska iaf vara en ....



Sådan här...Hon är så söt, så jag får väl ta lite bilder på henne när hon kommer !!! Dock är benen rakade på henne då hon var så tossig o skitig när hon hittades ...Men det växer ju ut igen =)

Näe nu ska jag ta och fylla på kaffe köppen

Ha en bra dag !


FEDAG DEN 13:e

Och jag leeeeever än... haha, jag har inte vart utanför dörra i dag och lika gla ä ja för däää. Jo just det jag var och hämtade posten haha.

Har grejat o dolat lite här hemma och haft fika gäster =) Och nu snart så väntas det en tv kväll med IDOL =) Sen funderade jag ju på om jag ska kolla på Madison county på ettan..Den äää ju så bra. Men vi får se vad det blir...ska jag kolla på den så får vi sitta i ett varsitt rum *S* för maken vill nog INTE se den... Och hur kul ä dä en fräda!!!???

I morrn blir det nog ett besök på Herrgårdsskolan kanske, Sophie är värdinna där ...Det är öppet hus =)

Ha nu en trevlig kväll..
Bye bye


Jäklar vad det snöööar!!

Oj oj oj vad det fullständigt vräker ner snö här idag!! Det har till o mä lagt sig på backen...Och min åsikt i det hela ä ju ..ska det ändå komma så kan det lika gärna få ligga...MEN det blir ju fanemej bara slask av skiten!! URK!!!

Ska iaf ta en promenad sen och lämna tebax filmer på bibblan =) Så det blir att klä sig ordentligt..Jag hatar o frysa!

Skulle behöva ta ett städryck oxå men jag orkar inte ..suck va töligt!

Ska iaf ta itu mä disken nu!

Adios amigos!



Snööööö 2006

Tandis i dag!!

Hualigen i dag ska jag te tandläkaren...Jag har nog inte vart där på 10 år skulle jag tro haha... Men nu ilar och isar det i en framtand så jag är tvungen..(suck) och inte blir jag nåt gladare för det ! Snarare lätt lessen och FATTIG framför allt! Men eftersom det är ett tag sen man var där så äre ju lika bra o göra det!!

Annars vette katten vad som hända skall idag ...SKITVÄDER äre ju iaf...snöar ju!

I går var vi med mostra Elvie ut o tjuvade en tall i skogen ... =) Trevligt mä litte frisk luft och kantareller hittade jag med =) Sen vart det en köpp kaffe hos svärmora! Gött satt!

Tänk om man kunde vinna ett par miljon!!!!!!

Då skulle jag ....

Ta in på spa en vecka.
Efter den veckan åker jag pigg o utvilad till ett varmt land långt, långt bort!
Sen kommer jag hem säger upp lägenheten...
Åker tillbaka till mitt varma land och stannar där resten av livet!!

Sååå alla som vill bli av med mig!!!

HÖR UPP: Inte svårt alls.... GE MIG MILJONER!!

Bye
Over and out!

Tråååååååååkdag!!

Gud så sörjlig da det va i da!!! Röten på riktigt!

Men vad gör man ????

Inget...

Har vart ute ett par svängar!, men inte vart jag glaare för dä...

Ge mig ett jöbb nön...

Jag vill flytta härifrån NU...Och på en gång!!



Trött!!!!

Kul läsning va???

Nääe inte ens det!!

Tjingeling!

Simons dag idag!! <3

Ja i dag är det 19 år sedan jag klämde fram den lilla plutten haha som inte längre är en plutt!! Åren går så fort så man hinner ju inte blinka en gång! Känns ju iaf inte som 19 år sen iaf!! Hmmm skum känsla det där!! HOPPAS iaf du får en underbar födelsedag mä möcke presenter!!
ÄLSKAR DIG!! puss o kram hela dan!!


Snö!

Fy vad det snöar och ser kallt ut ute ...brrrr! Tur jag inte behöver gå ut hehe. Gubben är på kurs och här sitter jag och får inget nyttigt gjort alls! Men jag hinner...

Ringde AF idag IGEN...Och nu sa svararen att hon var SJUK...jag blir så trött!

Måste Tacka alla som grattade mig igår oxå både på facebook och här och via sms ... TACK så mycket ! Har inga pengar på min mobil så jag kan inte skicka tebax några sms..men så äre!!


Redan Torsdag idag mä gud vad denna veckan bara gick i raketfart, tyckte minsann nyss det var söndag! Och nu är det helg snart igen! Hmmm... och äldre o äldre blir man !!

Nej jag kanske ska ta reda på disken sen igår nu ...för jag var för lat för att ta den igår, men den vilar så tryggt i hon satt!! Och det är ju ingen som tar den ifrån mig heller så!!

Ha nu en bra dag!!




Tjillevippen!

Hualigen, nu har vi nyss kommit in efter en promenad te lidle och det är sååå ruggigt ute, inte kallt inte varmt men det blåste och var bara allmänt surt! Fy (ge mig tebax min sommar)

Ska snart ta och värma en äppelpaj och koka litte kaffe och smälla i mig GÖTT DÄ!!!

Sen får jag väl ta och plocka undan och dona litte i fall det kommer någon och hälsar på i möra!
Vi får väl se!

Och inte har jag hört nåt från AF heller???? VAD SYSSLAR DOM MED PÅ DET STÄLLET!! Jag skulle ha fått brev förra veckan, men jag har då INTE fått något iaf!! Men nu har jag ringt och sökt min handläggare sen i Fredags och talat in på svararen flera ggr, men INGEN ringer mig tebax...blir TOKIG på detta! Men jag får väl gå dit om jag ska få reda på nåt tydligen! (blir sur)

Näe nu måste jag värma pajen ha en bra dag ....

OCH

GRATTIS MEJJA PÅ 8 MÅNADERSDAGEN
Kram kram


RSS 2.0