Hej & Hå...

Ja inte blir det mycket att läsa här inne hos mig nu för tiden som ni ser! Har inget bredband hemma och jag ska verkligen rata TELIA för gott! Har inte heller hemtelefon längre och ska inte ha någon heller så nu kommer det att vara mobil som gäller!...Jag har Halebob och göbben har comviq så det är ju bara att välja vilket som blir billigast att ringa på om nu nån vill ringa haha, och det är det ingen som vill så det är ju lika bra med det!

Är ju uppe på Statshuset i kafeterian och trivs bra med det! Och så har jag data på em vissa dagar! Och tragglar med mitt CV haha som ni ser!! (NOT)

Är iaf glad över att solen lyckat letat sig fram i några minuter och jag vill bara ha mer,mer,mer av den varan nu.

Ha det gött tills jag återkommer.

Tjingeling!

Praktik!

Tjoohooo! =)

I dag är det ingen vanlig dag för det är min sista datadag på ett tag!! Jag ska börja på kafeterian på statshuset i möra =) ROLIGT att få göra något annat ett tag, ska gå upp hit till ame på en del eftermiddagar och ha lite data, men annars blir det praktik som gäller!



Har suttit hela em och kollat in jobb i olika kommuner o städer, men det vete katten, men nu måste jag ta tag i detta och flytta mitt arsele från denna stad jag är SÅÅÅÅÅ Trött på Säffle så jag kan spy rakt ut! Men vart??? det är ju lika illa i varenda stad, finns ju inga jobb, men jag ska allt hitta ett till slut!

Näe nu ska jag ta och cykla hemåt för i dag !! Och det blir inget på återseende i möra för jag har ingen dator hemma än...Ha det gött alla.


Soligt och jag sitter inne!!

ja solen skiner så grannt och gött ute så, och här inne sitter jag och bara lallar omkring!! Men i morgon är en annan dag och då J Ä V L A R om jag inte tar tag i detta igen och igen och igen! Jag tragglar fortfarande med mitt cv som aldrig vill bli klart. Fast det är ju bara min egna jävla lathet så det så! Har iaf fått fram min racerbike i dag =) Så idag gick det undan minsann att komma hit o hem på lunch och sen hit igen haha...Men det märks att man inte andvänder sina benmukler så ofta, för satan i gatan vad det drog i lårmusklerna haha.
Men det går väl över när man har cyklat några ggr.
Bättre det än o gå denna jäkla tråkiga vägen!!

Näe nu ska jag ut o röööka !

Ha en fortsatt bra dag alla!!

Fredag!

Äntligen !!

Ha en trevlig helg alla!!

Tisdag!

Och jag hade ju som sagt  var gjort mitt CV i går haha, men det får jag verkligen ändra om hörde jag med! Men det är bra att man får litte tips o råd i bland, men jag tappade sugen för i dag, så jag får ta nya tag i möra.

Ska sluta vid middagen i dag med SKÖNT!! =)

Ska möta upp göbben sen, så då får vi gå till stan en sväng!!

Ha en bra dag alla! Och njut av det underbara vädret!! Åhhhhhhhhh!


RSS 2.0