Fredag!

Ä N T L I G E N Fredag i dag ! Denna veckan har allt varit mer upp o ner än vanligt måste jag ju säga (suck) fast nu börjar man väl komma i gång lite iaf, hoppas bara det håller i sig till veckan för då ska man tillbaka och jobba me mitt Cv och nu jäklar ska det bli ett bra!

Slutar på middagen i dag med gött det =)

Sen i em/kvällen kommer älskade barnbarnen ... Läääängtar!!



Ha en trevlig Fredag med Myyyyyyyyyyyyyyyyyys!!

G R A T T I S!!



Till min älskade make som har födelsedag i dag!!
Och jag ska sluta tidigare bara för det!! hehe.



Ha en bra dag alla..

En dag till....

ja nu är det tredje dagen jag sitter här på AME, och jag har inte fått något vettigt gjort än, men va faaan jag hinner ska jag sitta här så får jag väl ta och dra ut på skiten så jag har lite att göra varje dag! (suck) Fast jag har iaf börjat på mitt CV inte illa det ändå! Har varit o lunchat med maken på Mc donalds i dag, och nu sitter jag vid en dator igen och gör inget vettigt alls haha. Men som sagt var det är en dag i möra mä...

Slutar halv 4 i dag iaf inte dåligt det!

Så ha dä gött!

Och halka inte omkull.


DET FINNS DAGAR!

Som man vill glömma bort, detta är en sån dag!

Lördag!

Ja i dag är det Lördag då och jag har pisstråkigt, och vet inte vad man ska hitta på idag! Ska iaf ta en promenad till Lidle det är allt jag vet ! (suck) Töligt väder är det med så!

I går var vi ju i Kila och skottade snö...fy för den lede, 1 meter snö som skulle bort, jag var dyngsvett innan vi var klara kan jag ju säga! Här kommer lite bilder på vårt verk!











Hmm det hann till o med bli mörkt haha !

Ha en trevlig Lördag alla !




SNÖ!!

Har suttit i köket och kollat på huset mitt i mot på Stationsgatan, dom håller nämligen på att skotta taket där, men vad dom inte tänker på är att dom skottar ner det på en ballkong under (Puckon) den kommer ju att rasa om dom inte tömmer den, så jag fick gå därifrån, man bara väntar på att den ska ge vika !! Hualigen!! Det är ju inga småmängder som har kommit heller så.


Ja ja får väl se om det håller!

ha en bra Fredag!


Tävlar igen!!



Hos Sandra igen =) var med ni med! Fint armband var det nu!

http://sandrastomberg.com/


Tävling!



Hos http://sandrastomberg.com/

Visst var dom fina, så var med ni med vettja!!

Ha en bra dag!


RSS 2.0